Film : Bad Moms (2016)

Gisteravond heb ik de film Bad Moms (2016) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Mila Kunis als Amy, Kathryn Hahn als Carla, Kristen Bell als Kiki, Christina Applegate als Gwendolyn, Jada Pinkett Smith als Stacy, Annie Mumolo als Vicky, Oona Laurence als Jane, Emjay Anthony als Dylan, David Walton als Mike, Clark Duke als Dale Kipler, Jay Hernandez als Jessie Harkness, Wendell Pierce als Principal Burr, Leah McKendrick als Sharon, Megan Ferguson als Tessa en Lyle Brocato als Kent.

Een uitgebluste moeder slaat met twee andere moeders de handen ineen om het tegen andere, fanatieke, ouders op te nemen die de school van hun kinderen met een ijzeren vuist regeren.
FilmTotaal.nl

Film : Bad Moms (2016)

Film : Bad Moms (2016)

Ik vind dit een komische film, maar het verhaal heeft ook iets van dat een underdog het in bepaalde gevallen wel kan winnen van iemand die aan de top staat. Het verhaal is eigenlijk vrij dunnetjes, maar wordt wel heel goed verteld en de verschillende acteurs en actrices zijn dan ook allen heel goed bezig. Heel vaak rol je bijna van je stoel van het lachen, maar een enkele keer komt er ook een traan op je wang en dat vond ik wel bijzonder. Ook bijzonder is dat een aantal hoofdrolspeelsters tijdens de aftiteling praten met hun eigen moeders over hun eigen leven, maar vooral ook hun eigen moederschap.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...