Film : Firewall (2006)

Vanmiddag heb ik de film Firewall (2006) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Harrison Ford als Jack Stanfield, Virginia Madsen als Beth Stanfield, Carly Schroeder als Sarah Stanfield, Gail Ann Lewis als Bank Employee #1, Mary Lynn Rajskub als Janet Stone, Matthew Currie Holmes als Bobbiy, Candus Churchill als Betty, David Lewis als Rich, Zahf Paroo als Ravi, Robert Forster als Harry Romano, Robert Patrick als Gary Mitchell, Alan Arkin als Arlin Forester, Pat Jenkinson als Laurie en Eric Keenleyside als Alan Hughes.

Computerveiligheidsexpert Jack Stanfield (Harrison Ford) heeft voor de Landrock Pacific Bank het veiligheidssysteem ontwikkeld. Dit systeem kan slechts op één manier gekraakt worden, namelijk door Jack zelf. Crimineel Bil Cox heeft het leven van de familie Stanfield voor maanden geobserveerd en ontvoert vervolgens Jacks vrouw en kinderen in hun eigen huis, zijn eis: Jack moet $100 miljoen stelen van zijn eigen werkgever. Om zijn gezin te redden probeert Jack een zwakke plek in zijn eigen beveiligingssysteem te vinden.
FilmTotaal.nl

Film : Firewall (2006)

Film : Firewall (2006)

Ik vond dit een hele goede film. Het verhaal is goed bedacht en wordt zeer goed uitgewerkt. Goede acteurs en actrices maken dit een leuke film. Natuurlijk blijft het vreemd om te zien dat een computerveiligheidsexpert, werkende voor een bank, uiteindelijk drie moorden pleegt, ook al wordt zijn familie bedriegd, maar al met al toch een goede film om te zien.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...