Film : Begin Again (2013)

Afgelopen Zondag heb ik de film Begin Again (2013) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door James Corden als Steve, Keira Knightley als Gretta, Mark Ruffalo als Dan, Hailee Steinfeld als Violet, Yaslin Bey als Saul, Karen Pittman als Business Woman, Paul Romero als Bartender, Catherine Keener als Miriam, Andrew Sellon als Christian Father, Ed Renninger als Barman, Eric Burton als Singer Songwriter #2, Adam Levine als Dave, Marco Assante als Marco, Mary Catherine Garrison als Jill en a href=”https://www.imdb.com/name/nm5153863/” target=”_blank” title=”Jen Jacob bij IMDB.com”>Jen Jacob als Dave’s Fangirl.

Dit keer lopen twee muziekminnende pechvogels elkaar bij toeval tegen het lijf. Op aandringen van haar beste vriend Steve (James Corden) brengt de Britse singer-songwriter Gretta (Keira Knightley) met tegenzin een eigen nummer ten gehore aan een ongeïnteresseerd publiek in een gruizig kroegje. Aan de bar bevindt zich Dan (Mark Ruffalo), een gescheiden platenbaas die zojuist door zijn eigen label de laan uit is gestuurd. In tegenstelling tot de andere aanwezigen ziet hij wel iets in het meisje op het podium en probeert haar direct in te lijven als een nieuwe aanwinst om zijn plek bij het muzieklabel terug te krijgen.
FilmTotaal.nl

Begin Again (2013)

Begin Again (2013)

Ik vind dit een hele goede film. Het verhaal is erg sterk geschreven en wordt zeer goed uitgebeeld middels goed gekozen locaties, goede muziek (maar dat spreekt eigenlijk voor zichzelf) en hele goede acteurs en actrices. Het verhaal gaat absoluut niet vervelen en eigenlijk wil je de film gewoon in één keer uitkijken.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...