(TV) Serie : White Sands

Gisteren heb ik samen met Danielle twee afleveringen gezien van de serie White Sands. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door NPO. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Marie Bach Hansen als Helene Falck, Carsten Bjørnlund als Thomas Beckmann, als Ellen Christensen, Amanda Friis Jürgensen als Michelle Dreyer Nielsen, Simon Mathew als Kraul Kastholm, Jesper Asholt als Peter en Camilla Bendix als Susanne.

In het Deense toeristenplaatsje Hvide Sande wordt een jonge Duitse surfer op brute wijze vermoord. Een jaar later is de moord nog altijd niet opgelost. Undercoveragent Helene Falck (Marie Bach Hansen) en rechercheur Thomas Beckmann (Carsten Bjørnlund) doen zich voor als echtpaar om zo te infiltreren in het dorp en de dader op te sporen.

(TV) Serie : White Sands

(TV) Serie : White Sands

Wat een goede serie is dit zeg. Een heel erg goed verhaal dat snel en kundig verteld wordt. Hele goede acteurs en actrices, goed gekozen locaties en goede muziek maken dit een serie die je eigenlijk in één keer wil bekijken. Deze serie is een pareltje uit Scandinavië.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...