Film : Buried (2010)

Afgelopen Woensdagavond heb ik samen met Danielle de film Buried (2010) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Ryan Reynolds als Paul Conroy, José Luis García Pérez als Jabir (Voice), Robert Paterson als Dan Brenner (Voice), Stephen Tobolowsky als Alan Davenport (Voice), Samantha Mathis als Linda Conroy (Voice), Ivana Miño als Pamela Lutti, Warner Loughlin als Maryanne Conroy (Voice) / Donna Mitchell (Voice) / Rebecca Browning (Voice), Erik Palladino als Special Agent Harris (Voice), Kali Rocha als 911 Operator (Voice), Chris William Martin als State Department Rep. (Voice), Cade Dundish als Shane Conroy (Voice), Mary Birdsong als 411 Female Operator (Voice), Kirk Baily als 411 Male Operator (Voice), Anne Lockhart als CRT Operator (Voice) en Robert Clothworthy als CRT Spokesman (Voice).

Paul Conroy (Ryan Reynolds) is een aannemer uit de Verenigde Staten die werkzaam is in Irak. Na een aanslag van een groep terroristen wordt Paul wakker in een kist, onder de grond. Hij is levend begraven. Met enkel een aansteker en een mobiele telefoon moet Paul aan deze claustrofobische val proberen te ontsnappen …
FilmTotaal.nl

Buried (2010)

Buried (2010)

Ik vind dit een hele goede film. Voorafgaande dacht ik nog dat ik na tien minuten de film verveeld zou afsluiten, maar het tegendeel is waar gebleken. De film is vanaf het begin tot aan het einde zeer onderhoudend. Het verhaal laat vanuit het zichtspunt van één persoon de verschrikkingen zien van de Irakoorlog. Het is gewoon zeer goed gedaan dat je de hele film maar naar één persoon zit te kijken. Heel af en toe worden er in de film nog filmpjes getoond waarin je nog een paar personen ziet, maar dat mag de naam niet hebben.

In mijn ogen heeft Ryan Reynolds zich met deze film dan ook definitief bewezen als acteur. Na het zien van Two Guys, a Girld and a Pizza Place, The Amityville Horror en Green Lantern twijfelde ik nog een beetje, maar na het zien Buried ben ik nu definitief overtuigd van zijn acteer talenten.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...