TV Serie : CSI: Cyber

Afgelopen Woensdag heb ik samen met Danielle een aflevering gezien van de serie CSI: Cyber.
Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door RTL4. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Patricia Arquette als Avery Ryan, James Van Der Beek als Elijah Mundo, Peter MacNicol als Simon Sifter, Charley Koontz als Daniel Krumitz, Hayley Kiyoko als Raven Ramirez, Shad Moss als Brody Nelson en Ted Danson als D.B. Russell.

Het FBI-team belast met het onderzoek naar computercriminaliteit, onder leiding van special agent Avery Ryan (Patricia Arquette), werkt aan zaken die verband houden met het dark net en deep web. Avery, een gerenommeerde gedragspsycholoog, heeft de leiding over de Cyber Crime Division bij FBI Quantico. Het team, dat ondere bestaat uit alleenstaande vader en voormalig marinier senior special agent Elijah Mundo (James Van Der Beek), hackingsavant Daniel Krumitz (Charley Koontz), ex-black hats Raven Ramirez (Hayley Kiyoko) en Brody Nelson (Shad Moss), en adjunct-directeur Simon Sifter (Peter MacNicol), hebben de taak om internetgerelateerde moorden, cyberdiefstal, hacken, zedendelicten, chantage, en andere cybercriminaliteit binnen de jurisdictie van de FBI aan te pakken.

CSI : Cyber

CSI : Cyber

CSI: Cyber is een spin-off van CSI: Crime Scene Investigation, net zoals CSI: Miami en CSI: New York dat waren.

Ik moet zeggen dat ik CSI: Cyber toch wel de leukste spin-off vindt. Wellicht komt dat omdat het hier gaat om computercriminaliteit en ik alles met betrekking tot informatietechnologie erg leuk vind. Hoe het ook zij, de gedachte achter CSI: Cyber is verfrissend en de verhalen worden goed uitgewerkt. De acteurs en actrices zijn zeer goed en de opnames zijn, net zoals in CSI: Crime Scene Investigation, van zeer goede kwaliteit en de verschillende scene’s wisselen elkaar in hoog tempo af.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...