Film : Carol (2015)

Ik heb gisteren de film Carol (2015) gezien. In deze film werden de hoofrollen gespeeld door Cate Blanchett als Carol Aird, Rooney Mara als Therese Belivet, Kyle Chandler als Harge Aird, Sarah Paulson als Abby Gerhard, Jake Lacy als Richard Semco, John Magaro als Dannie McElroy, Cory Michael Smith als Tommy Tucker, Kevin Crowley als Fred Haymes, Nik Pajic als Phil McElroy, Carrie Brownstein als Genevieve Cantrell, Trent Rowland als Jack Taft, Sadie Heim als Rindy Aird, Kk Heim als Rindy Aird, Amy Warner als Jennifer Aird en Michael Haney als John Aird.

In Carol, gebaseerd op het boek ‘The Price of Salt‘ van ‘The Talented Mr. Ripley‘-schrijver Patricia Highsmith, gaat het over de liefdesrelatie tussen twee compleet verschillende vrouwen in het New York uit de jaren 50. De rijke en ongelukkig getrouwde Carol (Cate Blanchett) valt voor de 20 jarige Therese (Rooney Mara) die werkt in een warenhuis.
FilmTotaal.nl

Film : Carol (2015)

Film : Carol (2015)

De reden dat ik deze film opgenomen heb en gisteren ben gaan kijken was omdat Cate Blanchett één van de hoofdrollen speelde. Ik kan zeggen dat ik niet teleurgesteld ben.

Het is echt een hele goede film. Het verhaal is erg sterk, maar dat mag je ook wel verwachten als het op een boek gebaseerd is. De locaties en de props zijn erg goed gekozen en erg fraai. De acteurs en actrices zijn heel erg goed.

Wat ik bovendien heel erg goed vind is dat gedurende de hele film de onderhuidse spanning tussen de twee hoofdrolspeelsters erg voelbaar is, maar op een hele positieve manier.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...