Film : Captain America – The Winter Soldier (2014)

Afgelopen Vrijdag heb ik de film Captain America – The Winter Soldier (2014) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Chris Evans als Steve Rogers / Captain America, Samuel L. Jackson als Nick Fury, Scarlett Johansson als Natasha Romanoff / Black Widow, Robert Redford als Alexander Pierce, Sebastian Stan als Buck Barnes / Winter Soldier, Anthony Mackie als Sam Wilson / Falcon, Cobie Smulders als Maria Hill, Frank Grillo als Brock Rumlow, Maximiliano Hernández als Jasper Sitwell, Emily VanCamp als Kate / Agent 13, Hayley Atwell als Peggy Carter, Toby Jones als Dr. Arnim Zola, Stan Lee als Smithsonian Guard, Callan Mulvey als Jack Rollins en Jenny Agutter als Councilwoman Hawley.

Captain America (Chris Evans) en de Black Widow (Scarlett Johansson) nemen het op tegen een gevaarlijke vijand die Washington D.C. bedreigt.
FilmTotaal.nl

Film : Captain America - The Winter Soldier (2014)

Film : Captain America – The Winter Soldier (2014)

Na het zien van de series Agents of S.H.I.E.L.D. en Agent Carter, moest ik de film Captain America – The Winter Soldier wel zien en ik ben blij dat ik deze gekeken heb.

Ik vind dit een hele goede film omdat deze qua tijdlijn goed gepositioneerd is. Diverse gebeurtenissen waarnaar verwezen wordt, zijn al een keer gebeurd in andere films of series, die je niet verplicht gezien hoeft te hebben. Het verhaal van de film zelf is goed geschreven en wordt ook zeer goed uitgewerkt middels een heleboel echt spectaculaire special effects.

Als ik het nog niet zeker wist, dan weet ik nu het zeker dat ik meer films en series ga kijken die gebaseerd zijn op Marvel verhalen.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...