Film : Crazy, Stupid, Love (2011)

Ik heb gisteren samen met Danielle de film Crazy, Stupid, Love (2011) gezien. Deze film werd aangeboden door KPN via hun Interactieve Televisie. In de film werden de hoofdrollen gespeeld door Steve Carell als Cal Weaver, Ryan Gosling als Jacob Palmer, Julianne Moore als Emily, Emma Stone als Hannah, Analeigh Tipton als Jessica, Jonah Bobo als Robbie, Joey King als Molly, Marissa Tomei als Kate, Beth Littleford als Claire, John Carroll Lynch als Bernie, Kevin Bacon als David Lindhagen, Liza Lapira als Liz, Josh Groban als Richard, Mekia Cox als Hip Hairdresser aka Tiffany en Julianna Guill als Madison.

Cal Weaver (Steve Carell) heeft alles voor elkaar, totdat zijn ontrouwe vrouw Emily (Julianne Moore) van hem wil scheiden. Cal staat er opeens helemaal alleen voor, maar besluit niet achter de geraniums te zitten. In plaats daarvan gaat hij weer stappen en achter de vrouwen aan. Helaas is hij daar niet zo goed in, maar gelukkig komt hij de jonge en knappe player Jacob Palmer (Ryan Gosling) tegen, die hem een snelcursus vrouwen versieren besluit te geven. Naast zijn nachtelijke avonturen moet Cal echter ook nog zijn kinderen opvoeden, twee zaken die niet zo goed te combineren zijn.
FilmTotaal.nl

Film : Crazy, Stupid, Love (2011)

Film : Crazy, Stupid, Love (2011)

Een leuke film met een goed verhaal. Het verhaal wordt uitgewerkt met behulp van goede acteurs en actrices en leuk gekozen locaties. Op het einde toch nog wel een onverwachte wending. Voor de romantische zielen onder ons een aanrader.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...