Film : Die Hart (2023)

Gisteren heb ik de film Die Hart (2023) gezien. Deze film is in Nederland te streamen bij Prime Video. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Kevin Hart als Kevin Hart, Jean Reno als Claude Van De Velde, John Travolta als Ron Wilcox, Nathalie Emmanuel als Jordan King, Josh Hartnett als Josh Hartnett, Kenneth Trujillo als Diego, Eric Mainade als Juan, Joshua Lamboy als Ortiz, Brandon Quinn als Danny Morrison, Milana Vayntrub als Leah, Stephan Jones als Waylon, Jason Jones als Mikey, Harley Dumas als Editor, Danielle Madison als Party Guest en Ronny Matthew als Camera Operator.

Acteur Kevin Hart (Kevin Hart) is het zat dat hij enkel in komedies gecast wordt en is op zoek naar iets anders. Wanneer Hart de kans krijgt om een spectaculaire film te maken met ’s werelds beste actieregisseur, Claude Van De Velde (Jean Reno), moet hij naar een trainingsfaciliteit voor actiesterren om zich klaar te stomen voor de opnames. Hart krijgt les van Ron Wilcox (John Travolta), de ruigste man in de filmwereld. Wilcox haalt zijn nieuwste leerling door de mangel en verspilt geen tijd om Hart tot nieuwe extremen te dwingen en hem te kneden tot de perfecte held.
FilmTotaal.nl

Ik vond dit een goede film. Het verhaal is goed bedacht en wordt goed uitgewerkt middels een hele goede opbouw. Pas op het einde van de film weet je precies hoe het zat en dat is in dit geval heel erg goed gedaan. Goede acteurs en actrices, goed gekozen locaties en goede muziek maken dit tot een totaal plaatje dat leuk is om te zien.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...