Film : The Skeleton Key (2005)

Vorige week Vrijdag heb ik samen met Danielle de film The Skeleton Key (2005) gezien.
In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Kate Hudson als Caroline Ellis, Gena Rowlands als Violet Deveraux, John Hurt als Ben Devereaux, Peter Sarsgaard als Luke Marshall, Joy Bryant als Jill, Maxine Barnett als Mama Cynthia, Fahnlohnee R. Harris als Hallie, Marion Zinser als Bayou Woman, Deneen Tyler als Desk Nurse, Ann Dalrymple als C.N.A., Trula M. Marcus als Nurse Trula, Tonya Staten als Nurse Audrey, Thomas Uskali als Robertson Thorpe, Jen Apgar als Madeleine Thorpe en Forrest Landis als Martin Thorpe.

Verpleegster Caroline (Kate Hudson) verzorgt een oude vrouw (Gena Rowlands) en haar zeer zieke man (John Hurt). Ze wonen in een oud herenhuis en ze houden er vreemde gewoonten op na. Wanneer Caroline een loper krijgt van de vrouw des huizes, komt ze er al snel achter dat 1 deur in het huis niet te openen is …
FilmTotaal.nl

The Skeleton Key (2005)

The Skeleton Key (2005)

Ik vind dit echt een hele goede film. De film gaat over Hoodoo en de toepassing daarvan door mensen in Amerika. Het verhaal is zeer goed bedacht en wordt ook heel erg goed uitgewerkt. Mooie locaties, hele goede muziek en zeer goede acteurs en actrices maken deze film een genot om naar te kijken.

De film heeft een open einde en ik hoop dan ook dat er nog een vervolg komt.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...