Film : Dolor y Gloria (2019)

Gisteren heb ik de film Dolor y Gloria (2019) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Antonio Banderas als Salvador Mallo, Asier Exteandia als Alberto Crespo, Leonardo Sbaraglia als Federico Delgado, Nora Navas als Mercedes, Julieta Serrano als Jacinta, César Vicente als Eduardo, Asier Flores als Salvador Mallo, Penélope Cruz als Jacinta, Cecilia Roth als Zulema, Susi Sánchez als Beata, Raúl Arévalo als Venancio Mallo, Pedro Casablanc als Dr. A Galindo, Julián López als Presentador, Eva Martin als Radióloga en Sara Sierra als Conchita.

Salvador Mallo (Antonio Banderas), een bekend regisseur die verblijft in zijn geliefde Madrid. Hij heeft al jaren geen film meer gemaakt en lijkt dat ook niet meer van plan te zijn. Salvador spendeert zijn dagen in pijn en neemt de nodige medicatie om dit te verzachten. Wanneer hij een actrice tegenkomt met wie hij jaren geleden heeft gewerkt, komt Salvador in contact met een verleden dat hij dacht afgesloten te hebben. Met name acteur Alberto Crespo (Asier Exteandia), die ooit in een meesterwerk van hem speelde, krijgt een belangrijke rol in de confrontatie met vervlogen tijden.
FilmTotaal.nl

Film : Dolor y Gloria (2019)

Film : Dolor y Gloria (2019)

Ik vond dit een hele goede film. Het verhaal is erg goed bedacht en wordt zeer goed uitgewerkt. Het duurde tot aan het einde van de film voordat ik echt pas doorhad hoe de film in elkaar zat en dat vond ik persoonlijk heel goed gedaan. En wat is Antonio Banderas een goede acteur zeg. Hij speelt moeiteloos de hoofdrol in deze film en ik zie alleen maar het personage dat hij nu neerzet en niet de andere rollen die hij gespeeld heeft. Echt kwaliteit.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...