Film : Empire of Light (2022)

Gisteren heb ik de film Empire of Light (2022) gezien. Deze film werd vertoond door Filmhuis Cameo Zoetermeer in de kleine zaal van het Stadstheater te Zoetermeer. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Olivia Colman als Hilary, Micheal Ward als Stephen, als Donald Ellis, Toby Jones als Norman, Tom Brooke als Neil, Tanya Moodie als Delia, Hannah Onslow als Janine, Crystal Clarke als Ruby, Monica Dolan als Rosemary Bates, Ron Cook als Mr. Cooper, Sara Stewart als Brenda Ellis, Justin Edwards als Jim Booth, Roman Hayeck-Green als Frankie, Brian Fletcher als Brian en Dougie Boyall als Finn.

In een Brits kuststadje tijdens de jaren 80 is Hilary (Olivia Colman), een eenzame en gekwelde persoon die lijdt aan schizofrenie, de manager van de Empire-bioscoop. Wanneer een nieuwe medewerker Stephen (Micheal Ward) verschijnt ontstaat er een relatie tussen hen …
FilmTotaal.nl

Film : Empire of Light (2022)

Film : Empire of Light (2022)

Ik vond dit een hele goede film. Het verhaal is erg goed bedacht en wordt heel goed uitgewerkt middels goede acteurs en actrices, goede muziek, goede voorwerpen als auto’s etc., maar wat echt super goed was, was de bioscoop waar in gefilmd is. Als fan van Filmhuis Cameo Zoetermeer en filmhuis films, is deze film over een bioscoop onzettend gaaf om te kijken.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...