Film : Good Luck to You, Leo Grande (2022)

Eergisteren heb ik de film Good Luck to You, Leo Grande (2022) gezien. Deze film werd vertoond door Filmhuis Cameo Zoetermeer in de kleine zaal van het Stadstheater te Zoetermeer. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Emma Thompson als Nancy Stokes, Daryl McCormack als Leo Grande, Les Mabaleka als Delivery Person, Lennie Beare als Person on Bike, Carina Lopes als Waitress 1, Charlotte Ware als Waitress 2 en Isabella Laughland als Becky.

Haar man Robert verzorgde voor Nancy (Emma Thompson) een huis, een familie en ‘op het zicht’ een goed leven. Maar goede seks stond niet op het menu. Wanneer Robert komt te overlijden bedenkt Nancy een plan. Ze gaat op zoek naar avontuur en naar de voldoening die ze al die jaren gemist heeft. En dat avontuur vindt ze in de vorm van een sekswerker genaamd Leo Grande (Daryl McCormack). In een anonieme hotelkamer ontmoeten ze elkaar. Leo ziet er in het echt net zo uit als op zijn foto, maar Nancy had niet gerekend op goede seks én een goed gesprek. Leo heeft over alles een mening en hoewel hij niet altijd de waarheid vertelt, vindt Nancy hem leuk. En hij haar. Haar seksuele zelfverzekerdheid groeit en Nancy begint te ontspannen. Tijdens de stiekeme afspraken verschuift de machtsdynamiek en brokkelen de secuur opgebouwde façades langzaam af.
FilmTotaal.nl

Film : Good Luck to You, Leo Grande (2022)

Film : Good Luck to You, Leo Grande (2022)

Een hele leuke en ondeugende film. Het verhaal is erg goed bedacht en wordt heel erg goed en erg smaakvol verteld. Nergens gaat het grenzen over, maar blijft het netjes en toelaatbaar.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...