Film : Niemand in de stad (2018)

Gisteren heb ik de film Niemand in de stad (2018) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Julia Akkermans als Elisabeth de Vries, Anneke Blok als Moeder Philip, Jacqueline Blom als Moeder Elisabeth, Annelies Boel als Stripper Eva, Bram Coopmans als Voorganger, Jacob de Groot als Johannes Alleman , Gijs de Lange als Vader Elisabeth, Kim Feenstra als Daphne, Malou Gorter als Baliemedewerkster universiteit, Tim Helderman als Wouter, Hans Kesting als Vader Jacob, Minne Koole als Philip Hofman, Mark Lindeman als Paulus Markx, Jade Olieberg als Rosanne van Nierop en Chris Peters als Jacob van Wijnbergen.

Drie jonge vrienden worden met vallen en opstaan volwassen tijdens hun studententijd in Amsterdam. De plotselinge dood van één van hen zet daarbij alles op scherp. In deze turbulente periode proberen zij los te komen van hun ouders en achtergrond, ervaren wat de betekenis is van vriendschap en ontdekken wie ze werkelijk zijn.
FilmTotaal.nl

Film : Niemand in de stad (2018)

Film : Niemand in de stad (2018)

Ik vind dit een goede film. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek geschreven door Philip Huff en het verhaal is goed geschreven en wordt goed uitgewerkt. Met behulp van goede locaties, goed muziek en goede acteurs en actrices wordt het verhaal verteld en krijg je stukje bij beetje meer informatie over de hoofdpersonen. Persoonlijk vind ik het jammer dat er een paar expliciete sex scene’s in de film zitten, die, vind ik, niet veel toevoegen aan het verhaal. Verder geeft deze film je wel goede inkijk in het leven van studenten.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...