(TV) Serie : No Return

Gisteren heb ik met Danielle twee afleveringen gezien van de serie No Return. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door NPO Start. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Sheridan Smith als Kathy Powell, Michael Jibson als Martin Powell, Louis Ashbourne Serkis als Noah Powell, Lilly Sutcliffe als Jess Powell, Sian Brooke als Megan McGee, Jack Chorley als Fred McGee, David Mumeni als Steve McGee en Murat Seven als Ismail.

Kathy Powell (Sheridan Smith) en Martin Powell (Michael Jibson) zijn met hun kinderen Noah (Louis Ashbourne Serkis) en Jess (Lilly Sutcliffe) op vakantie in een Turks resort. Hun droomvakantie verandert in een nachtmerrie als hun 16-jarige zoon Noah wordt beschuldigd van een ernstig misdrijf. Opeens moeten ze in een vreemd land met een onbekend rechtssysteem vechten voor de vrijheid van hun zoon.

(TV) Serie : No Return

(TV) Serie : No Return

Ik vind dit een hele goede serie. Het verhaal is goed bedacht en wordt goed uitgewerkt middels goed gekozen locaties, leuke muziek en goede acteurs en actrices. Er was wat ons betreft één minpuntje en dat was het feit dat er geen contact werd opgenomen met het Britse consulaat na de arrestatie van de hoofdpersoon, maar voor de rest is het wel een goede serie.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...