Film : Gräns (2018)

Gisteren heb ik de film Gräns (2018) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Eva Melander als Tina, Eero Milonoff als Vore, Jörgen Thorsson als Roland, Ann Petrén als Agneta, Sten Ljunggren als Tinas pappa, Kjell Wilhelmsen als Daniel, Rakel Wärmländer als Therese, Andreas Kundler als Robert, Matti Boustedt als Tomas, Tomas Åhnstrand als Stefan, Josefin Neldén als Esther, Henrik Johansson als Patrik, Ibrahim Faal als Vårdbiträde, Åsa Janson als Sjuksköterska en Donald Högberg als Receptionist.

Nadat douanier Tina (Eva Melander) een vreemde aantrekkingskracht begint te voelen voor verdachte Vore (Eero Milonoff) wiens zaak ze onderzoekt, blijkt dat er bepaalde zaken zijn die haar hele bestaan in een ander voetlicht plaatsen.
FilmTotaal.nl

Film : Gräns (2018)

Film : Gräns (2018)

Ik vind dit een hele goede film. Het verhaal is goed bedacht en is zeer goed uitgewerkt middels hele goede acteurs en actrices. Ook heel bijzonder is de gebruikte make-up. Bij onderzoek zie je dat beide hoofdpersonen lang in de make-up zitten, maar dat ze daarna dan heel erg goed eruit zien en heel erg goed acteren.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...