Film : Anne+ (2021)

Gisteren heb ik de film Anne+ (2021) gezien. Deze film werd vertoond door Filmhuis Cameo Zoetermeer in de kleine zaal van het Stadstheater te Zoetermeer. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Hanna van Vliet als Anne Verbeek, Jouman Fattal als Sara, Thorn de Vries als Lou, Jade Olieberg als Jip, Eline van Gils als Lily, Jesse Mensah als Max, Huib Cluistra als Teun, Ayla Satijn als Maya, Amy van der Weerden als Daantje, Anne Chris Schulting als Stella, Hein van der Heijden als Jos, Jacqueline Blom als Liesbeth, Romana Vrede als Jill en Georgina Verbaan als Schrijfcoach.

Na het succes van de serie Anne+ is Anne Verbeek (Hanna van Vliet) terug in haar eigen film. Voordat Anne gaat emigreren naar Sara (Jouman Fattal) in Montréal keurt haar uitgever haar manuscript af. Ook ontmoet ze de non-binaire Lou (Thorn de Vries). Welke kant gaat Anne haar leven op?
FilmTotaal.nl

Film : Anne+ (2021)

Film : Anne+ (2021)

Ik vond dit een hele goede film en dat kwam door een aantal redenen. De film is rauw en ongepolijst en dat is een goed ding. Verder kijkt de film weg als een langere aflevering van de al eerder genoemde serie. En de film geeft een goede inkijk in het leven van een lesbische jonge vrouw in Amsterdam, net zoals de serie al gedaan had.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...