Film : Hearts in Atlantis (2001)

Ik heb gisteren de film Hearts in Atlantis (2001) gezien. In deze film werden de hoofdrollen gespeeld door Anthony Hopkins als Ted Brautigan, Anton Yelchin als Bobby Garfield, Hope Davis als Liz Garfield, Mika Boorem als Carol Gerber, David Morse als Adult Bobby Garfield, Alan Tudyk als Monte Man, Tom Bower als Len Files, Celia Weston als Alana Files, Adam LeFevre als Don Biderman, Will Rothhaar als John Sullivan, Timothy Reifsnyder als Harry Doolin, Deirdre O’Connell als Mrs. Gerber, Terry Beaver als Mr. Oliver, Joe Blankenship als Richie O’Rourke en Brett Fleisher als Willie Shearman.

Voor de begrafenis van een jeugdvriend gaat Bobby Garfield (David Morse) terug naar zijn geboorteplaats. Daar komen herinneringen aan de zomer van zijn elfde verjaardag boven. Bobby (Anton Yelchin) en zijn alleenstaande moeder (Hope Davis) kregen toen gezelschap van een mysterieuze huurder (Anthony Hopkins).
FilmTotaal.nl

Film : Hearts in Atlantis (2001)

Film : Hearts in Atlantis (2001)

Ik vind dit een hele goede film. Het verhaal is erg goed geschreven, maar wordt nog veel beter uitgewerkt. Ik bleef de hele film geboeid kijken en dat kwam ook door het spel van de verschillende acteurs en actrices.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...