Film : Hellboy 2 – The Golden Army (2008)

Ik heb gisteren de film Hellboy 2 – The Golden Army (2008) gezien. In deze film werden de hoofdrollen gespeeld door Ron Perlman als Hellboy, Selma Blair als Liz Sherman, Doug Jones als Abe Sapien / Chamberlain / Angel of Death, John Alexander als Johann Krauss / Bethmoora Goblin, James Dodd als Johann Krauss, Seth MacFarlane als Johann (Voice), Luke Goss als Prince Nuada, Anna Walton als Princess Nuada, Jeffrey Tambor als Tom Manning, als Professor Broom, Brian Steels als Wink / Cronie / Spice Shop Troll / Cathedral Head / Fragglewump, Andrew Hefler als Agent Flint, Iván Kamarás als Agent Steel, Mike Kelly als Agent Marble en Jeremy Zimmermann als Auctioneer.

Als een oude wapenstilstand tussen de mensheid en het onzichtbare magische rijk wordt geschonden, dreigt de hel op aarde uit te breken. Een meedogenloze leider van zowel de wereld boven als beneden trotseert zijn afkomst en wekt een onstuitbaar leger wezens tot leven. De moedigste en hardste superheld van de wereld moet het opnemen tegen deze genadeloze dictator en zijn brute rovers. Ja, hij is gewelddadig. Ja, hij heeft ook horens. En ja, hij wordt soms verkeerd begrepen. Maar als er een klus geklaard moet worden, moet je wel bij Hellboy (Ron Perlman) zijn. Met zijn team van het Bureau voor Paranormale Research en Defensie, zijn pyrokinetische vriendin Liz (Selma Blair), de empatische vismens Abe (Doug Jones) en protoplasma-mysticus Johann Krauss (John Alexander) reist het team van het BPRD heen en weer tussen de oppervlakte en de onzichtbare magische wereld, waar fantasiewezens tastbaar worden. En Hellboy, met beide werelden bekend maar in geen van beide geaccepteerd, moet kiezen tussen zijn vertrouwde leven en een onbekende toekomst die lonkt.
FilmTotaal.nl

Film : Hellboy 2 - The Golden Army (2008)

Film : Hellboy 2 – The Golden Army (2008)

Nadat ik een tijdje terug de film Hellboy (2004) had gezien, wilde ik ook wel de film Hellboy 2 – The Golden Army (2008) zien.

Maar na het zien van Hellboy (2004) had ik al geen zin om een verslagje te schrijven en na het zien van Hellboy 2 – The Golden Army (2008) had ik niet heel veel meer zin.

Het verhaal is zeer slapjes, de special effects zijn wel aardig, maar het spel van de diverse acteurs en actrices is soms echt slecht, dus eigenlijk was dit zonde van mijn tijd, maar om een uurtje of twee zonder na te hoeven denken een film te kijken, is het wel aardig/.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...