Film : Help (2021)

Afgelopen Zaterdag heb ik de film Help (2021) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Jodie Corner als Sarah, Stephen Graham als Tony, Ian Hart als Steve, Lesley Sharp als Gaynor, Sue Johnston als Gloria, David Hayman als Hercules, Angela Griffin als Tori, Arthur Hughes als Tim, Cathy Tyson als Polly, Tina Louise Owens als Chef, Charles De’Ath als 999 Operator, John Alan Roberts als Chef, Andrew Schofield als Bob, Richie Lawrie als Delivery Man en Alicya Eyo als June.

Sarah (Jodie Corner) is werkzaam in een verzorgingstehuis in Liverpool waar ze stilaan weer in zichzelf gelooft. Met haar empathisch vermogen komt ze vlot overeen met de bewoners, in het bijzonder met de veertiger Tony (Stephen Graham) die aan de ziekte van Alzheimer lijdt. Maart 2020 betekent een kentering voor het personeel dat niet zo bestand is tegen COVID-19. Sarah is echter vastbesloten om er alles aan te doen om diegenen onder haar hoede te beschermen.
FilmTotaal.nl

Film : Help (2021)

Film : Help (2021)

Ik vond dit een erg indrukwekkende film. Het verhaal is heel erg goed geschreven en wordt heel erg goed uitgewerkt middels hele goede acteurs en actrices en zeer goed gekozen locaties. De film laat ook heel erg goed zien hoe men in verzorgingstehuizen, in Engeland maar ook in Nederland, worstelden met Covid-19 en alle maatregelen die daarmee samen hingen. En het is ook heel erg beangstigend om te zien hoe makkelijk mensen in de begintijd overleden aan Covid-19.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...