Film : I Care A Lot (2020)

Gisteren heb ik de film I Care A Lot (2020) gezien. Deze film werd vertoond door Filmhuis Cameo Zoetermeer in de kleine zaal van het Stadstheater te Zoetermeer. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Rosamund Pike als Marla Grayson, Dianne West als Jennifer Peterson, Peter Dinklage als Roman Lunyov, Elza González als Fran, Chris Messina als Dean Ericson, Isiah Whitlock Jr. als Judge Lomax, Macon Blair als Feldstrom, Alicia Witt als Dr. Karen Amos, Damian Young als Sam Rice, Nicholas Logan als Alexi Ignathyev, Liz Eng als Adelaide, Celeste Olivia als Police Detective, Georgia Lyman als The Assassin, Moira Driscoll als The Jeweler en Gary Tanguay als TV Interviewer.

De succesvolle Marla Grayson (Rosamund Pike) is een wettelijke voogd voor bejaarden, die zelf niet langer in staat zijn om hun eigen financiën te beheren. Marla heeft een groot talent om de wet in haar eigen voordeel te gebruiken en in het nadeel van haar klanten. Maar wanneer Marla in contact komt met Jennifer Peterson (Dianne West), een schijnbaar perfecte nieuwe klant, beseft ze al snel dat uiterlijk bedrieglijk kan zijn. Terwijl Marla krampachtig vasthoudt aan haar ongrijpbare ‘American Dream’, staat haar een ijzingwekkend avontuur te wachten.
FilmTotaal.nl

Film : I Care A Lot (2020)

Film : I Care A Lot (2020)

Wat een goede film was dit zeg. Het verhaal is zowel heel erg goed als zeer beangstigend. Als dit een waarheid kan zijn, dan zou je niet graag in die waarheid willen leven. De film laat heel duidelijk zien dat wie slecht doet, altijd slecht ontmoet.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...