TV Serie : Unsere Mütter, Unsere Vätter

Gisteravond heb ik samen met Danielle een aflevering gezien van de serie Unsere Mütter, Unsere Vätter. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door NPO. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Volker Bruch als Wilhelm Winter, Tom Schilling als Friedhelm Winter, Katharina Schüttler als Greta, Miriam Stein als Charlotte, Ludwig Trepte als Viktor Goldstein, Mark Waschke als Dorn en Henriette Richter-Röhl als Hildegard.

Berlijn 1941: vijf vrienden nemen afscheid. Ze beloven elkaar eeuwige vriendschap. Maar geen van hen kon vermoeden hoe de oorlog hen zou veranderen. Hun belofte behoort tot een andere wereld …

TV Serie : Unsere Mütter, Unsere Väter

TV Serie : Unsere Mütter, Unsere Väter

Wij vinden dit een hele goede serie. Één van de redenen waarom dit zo een hele goede serie is, is dat de serie de Tweede Wereldoorlog laat zien vanuit een groep van vijf Duitse vrienden. Je ziet ook een gedeelte van de oorlog tegen Rusland. Het verhaal is heel erg goed bedacht en wordt heel erg goed uitgewerkt middels hele goede locaties, veel fraaie kostuums, wapens en voertuigen en goede acteurs en actrices.

Totaal drie afleveringen van ieder anderhalf uur maakt dit een serie de moeite waard om te zien.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...