Film : Alles op Tafel (2021)

Gisteren heb ik samen met mijn moeder de film Alles op Tafel (2021) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Linda de Mol als Margot, Peter Paul Muller als Vincent, Lies Visschedijk als Charlotte, Ramsey Nasr als Marco, Eva Crutzen als Fenna, Waldemar Torenstra als Thomas, Diederik Ebbinge als Ben en Aiko Beemsterboer als Sanne.

Zeven goede vrienden komen samen voor een gezellig etentje. Wat begint als een leuke avond, verandert als iemand voorstelt een spel te spelen: iedereen legt zijn telefoon op tafel en alles wat die avond binnenkomt – sms’jes, oproepen, e-mails, Facebook-berichten – moet met de hele groep worden gedeeld. Als de berichten binnenkomen, leren ze elkaar van een hele andere kant kennen. De onderlinge spanning stijgt. Wat hebben ze te verbergen en hoe goed kennen de vrienden elkaar eigenlijk?
FilmTotaal.nl

Film : Alles op Tafel (2021)

Film : Alles op Tafel (2021)

Ik vond dit een hele goede film. De film laat heel goed zien dat de introductie van de Smartphone er ook voor gezorgd heeft dat iedereen die een zo een telefoon heeft heel erg afhankelijk wordt van die telefoon en dat die telefoon ook heel goed gebruikt kan worden om privacy gevoelige zaken goed te verbergen. Een leuke twist op het einde maaktje dat je niet compleet verdrietig naar huis ging.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...