Film : The Lost World : Jurassic Park (1997)

Gisteren heb ik de film The Lost World : Jurassic Park (1997) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Jeff Goldblum als Ian Malcolm, Julianne Moore als Sarah Harding, Pete Postlethwaite als Roland Tembo, Arliss Howard als Peter Ludlow, Richard Attenborough als John Hammond, Vince Vaughn als Nick van Owen, Vanessa Lee Chester als Kelly Curtis, Peter Stormare als Dieter Stark, Harvey Jason als Ajay Sidhu, Richard Schiff als Eddie Carr, Thomas F. Duffy als Dr. Robert Burke, Joseph Mazzello als Tim, Ariana Richards als Lex, Thomas Rosales Jr. als Carter en Camille Belle als Cathy Bowman.

Vier jaar na de gebeurtenissen uit de eerste film vertelt John Hammond (Richard Attenborough) aan Ian Malcolm (Jeff Goldblum) dat er nog een ander eiland vol dinosaurussen bestaat. Deze zijn helemaal met rust gelaten, en Hammond is daarom erg benieuwd naar de dieren in hun natuurlijke omgeving. Het team gaat naar het eiland, maar komt erachter dat ze daar niet de enige mensen zijn.
FilmTotaal.nl

The Lost World : Jurassic Park

The Lost World : Jurassic Park

Ik had Jurassic World en Jurassic Park al gezien en daardoor viel The Lost World : Jurassic Park niet helemaal tegen.

Het verhaal stelt echt niet veel voor, de special effects daarentegen zijn wel veel beter dan in Jurassic Park. De Dinosauriërs zien er gewoon al veel beter uit en bewegen ook veel natuurlijker. De muziek is ook erg goed gekozen bij de verschillende scene’s.

Al met al toch wel een aardige vervolgfilm.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...