Film : Kong – Skull Island (2017)

Afgelopen Zaterdag heb ik de film Kong – Skull Island (2017) gezien. Deze film werd aangeboden door KPN in hun interactieve televisie. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Tom Hiddleston als James Conrad, Samuel L. Jackson als Preston Packard, Brie Larson als Mason Weaver, John C. Reilly als Hank Marlow, John Goodman als Bill Randa, Corey Hawkins als Houston Brooks, John Ortiz als Victor Nieves, Tian Jing als San, Tony Kebbell als Jack Chapman / Kong, Jason Mitchell als Mills, Shea Whigham als Cole, Thomas Mann als Slivko, Eugene Cordero als Reles, Marc Evan Jackson als Landsat Steve en Will Brittain als Young Marlow / Marlow’s Son.

Het jaar is 1973. Ergens op de wereld ligt een wonderlijk eiland, onaangeraakt door de mens – een land, omhuld in mysteries en waar mythes heersen. Als de geheime organisatie Monarch deze bestemming identificeert als de oorsprong van een mysterieuze nieuwe supersoort, lanceert ze een expeditie om de geheimen te ontrafelen. Wat ze op Skull Island vinden, gaat voorbij alle menselijke ervaringen. Een exotisch paradijs van wonderen en terreur, waar flora en fauna samengegaan zijn tot een Eden van buitenaardse junglewezens. Terwijl de ene groep strijdt om te ontsnappen, verklaart de andere oorlog tegen Kong. We ontdekken dat deze machtige aap zich midden in een strijd voor de heerschappij over het eiland bevindt, een strijd waarbij enkel de sterksten overleefd en waarbij Kong het opneemt tegen de roofdieren die zijn soort uitroeiden. Gedreven door wraak, wordt Kong een kracht van de natuur, die strijdt om zijn plek op de troon van het meest machtige beest op het eiland.
FilmTotaal.nl

Film : Kong - Skull Island (2017)

Film : Kong – Skull Island (2017)

Het verhaal is een beetje vergezocht met de reptielachtige wezens, maar de special effects van grote spinnen, inktvissen en natuurlijk Kong maken heel veel goed. Verder hele fraaie locaties, hele goede muziek en best wel goede acteurs en actrices.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...