Film : Once Upon A Time … In Hollywood (2019)

Gisteren heb ik de film Once Upon A Time … In Hollywood (2019) gezien. Deze film werd vertoond door Filmhuis Cameo Zoetermeer in de kleine zaal van het Stadstheater te Zoetermeer. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Leonardo DiCaprio als Rick Dalton, Brad Pitt als Cliff Booth, Margot Robbie als Sharon Tate, Emile Hirsch als Jay Sebring, Margaret Qualley als Pussycat, Timothy Olyphant als James Stacy, Julia Butters als Trudi Fraser, Austin Butler als Tex Watson, Dakota Fanning als Squeaky Fromme, Bruce Dern als George Spahn, Mike Moh als Bruce Lee, Luke Perry als Wayne Maunder, Damian Lewis als Steve McQueen, Al Pacino als Marvin Schwarz en Nicholas Hammond als Sam Wanamaker.

De zomer van 1969. Een tv-acteur, Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) genaamd, heeft slechts in één succesvolle westernserie gespeeld en verlangt naar meer succes. Cliff Booth (Brad Pitt), zijn rechterhand en stuntman, verlangt echter ook naar een filmcarrière. Het verhaal van Dalton doorkruist de moord op zijn buurvrouw Sharon Tate (Margot Robbie) en vier van haar vrienden door de Charles Mansons sekte.
FilmTotaal.nl

Film : Once Upon A Time ... In Hollywood (2019)

Film : Once Upon A Time … In Hollywood (2019)

Ik vond dit een hele goede film. Het verhaal zat heel goed ik elkaar en werd heel goed uitgewerkt. Uiteraard was dit een Quentin Tarantino film, maar het mooie is dat je dat eigenlijk pas op het einde pas echt goed ziet. Gedurende de film waren er wel een paar momenten dat je een klein vermoeden begon te krijgen, maar de eindscene maakte deze film wel degelik tot een echte klassieke Quentin Tarantino film, wat ik geen probleem vind, maar waarvan ik weet dat niet iedereen dit een goede film zal vinden.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...