Film : La Belle Époque (2019)

Gisteren heb ik de film La Belle Époque (2019) gezien. Deze film werd vertoond door Filmhuis Cameo Zoetermeer in de kleine zaal van het Stadstheater te Zoetermeer. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Daniel Auteuil als Victor Drumond, Guillaume Canet als Antoine, Doria Tillier als Margot, Fanny Ardant als Marianne Drumond, Pierre Arditi als Pierre, Denis Podalydès als François, Michaël Cohen als Maxime Drumond, Jeanne Arènes als Amélie, Bertrand Poncet als Adrien, Bruno Raffaelli als Maurice / Yvon / Hemingway, Lizzie Brocheré als Gisèle / La copine de Margot, Thomas Scimeca als Freddy / Hans Axel von Fersen, Christiane Millet als Sylvie / Josiane, Cédric Zimmerlin als Le consultant des Voyageurs du Temps en François Vincentelli als Lionel, le faux mari de Margot.

Victor Drumond (Daniel Auteuil), een gedesillusioneerde zestiger, ziet zijn leven op zijn kop staan op de dag dat Antoine (Guillaume Canet), een briljante ondernemer, hem een nieuw soort attractie aanbiedt. Hierbij mengt Antoine theatrale kunstgrepen en historische reconstructies. Aan de klanten wordt een kans geboden om terug te duiken in het tijdperk van hun keuze. Victor kiest er voor om de meest gedenkwaardige week van zijn leven opnieuw te beleven: de plek waar hij 40 jaar eerder zijn grote liefde ontmoette.
MovieMeter.nl

Film : La Belle Époque (2019)

Film : La Belle Époque (2019)

Ik vond dit een hele goede film. Het verhaal was erg goed geschreven en werd nog veen beter uitgewerkt. Hele goede acteurs en actrices maken dat je bijna het gevoel krijgt naar een documentaire te kijken. De film begint als drama, tussentijds is het komedie en de film eindigt als romantiek. Heel erg goed gedaan en een aanrader voor liefhebbers van de zogenaamde Filmhuis Films.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...