Film : Mortal Engines (2018)

Gisteren heb ik de film Mortal Engines (2018) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Robert Sheehan als Tom Natsworthy, Hera Hillmar als Hester Shaw, Hugo Weaving als Thaddeus Valentine, Jihae als Anna Fang, Ronan Raftery als Bevis Pod, Leila George als Katherine Valentine, Patrick Malahide als Magnus Crome, Stephen Lang als Shrike, Colin Salmon als Chudleigh Pomeroy, Mark Mitchinson als Vambrace, René-Jean Page als Captain Khora, Menik Gooneratne als Sathya, Frankie Adams als Yasmina Rashid, Leifur Sigurðarson als Nils Lindstrom en Kahn West als Toa Heke.

Mortal Engines speelt zich vele duizenden jaren in de toekomst af. De steden van de wereld bewegen op gigantische wielen rond en de bevolkingen van de steden voeren oorlog met elkaar over de laatste grondstoffen op de planeet. In een van die steden ontmoet Tom Natsworthy (Robert Sheehan) een mysterieuze jonge vrouw (Hera Hillmar) van de landen buiten de stad, die zijn leven voor altijd zal veranderen.
FilmTotaal.nl

Film : Mortal Engines (2018)

Film : Mortal Engines (2018)

Ik vond dit een hele goede film. Het verhaal is erg goed bedacht, maar wordt nog veel beter uitgewerkt. De special effects zijn zo goed gemaakt, dat je niet meer ziet dat het special effects zijn. En dan ook nog goede muziek, goed gekozen locaties en goede acteurs en actries die een geweldige filmavond compleet maken.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...