Film : La fille inconnue (2016)

Gisteren heb ik de film La fille inconnue (2016) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Adèle Haenel als Jenny Davin, Oliver Bonnaud als Julien, Jérémie Renier als Le père de Bryan, Louka Minnella als Bryan, Christelle Cornil als La mère de Bryan, Nadège Ouedraogo als La caissière du cybercafé, Olivier Gourmet als Le fils Lambert, Pierre Sumkay als Le père Lambert, Yves Larec als Le docteur Habran, Ben Hamidou als L’inspecteur Ben Mahmoud, Laurent Caron als L’inspecteur Bercaro, Fabrizio Rongione als Le docteur Riga, Jean-Michel Balthazar als Le patient diabétique, Thomas Doret als Lucas en Marc Zinga als Le proxénète.

Jenny Daviny (Adèle Haenel) is een huisarts met schuldgevoelens. Ze hield de deur van haar praktijk op een dag namelijk gesloten voor een meisje, dat op een later moment dood gevonden werd. De politie kan haar niet vertellen wat de identiteit van het meisje is, waarop ze op zoek gaat naar haar naam….
FilmTotaal.nl

Film : La fille inconnue (2016)

Film : La fille inconnue (2016)

Ik vond dit een hele goede film. Het verhaal is heel erg goed bedacht en wordt zeer goed uitgewerkt en laat heel goed zien dat menslievendheid helemaal niet slecht is. Nee, dat menslievendheid eigenlijk gewoon standaard in iedereen zou moeten zitten.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...