Film : La isla mínima (2014)

Gisteren heb ik de film La isla mínima (2014) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Javier Gutiérrez als Juan Robles, Raúl Arévalo als Pedro Suárez, Maria Varod als Trinidad, Perico Cervantes als Padre Trinidad, Jesús Ortiz als Andrés, Jesús Carroza als Miguel, Salva Reina als Jesús, Antoine de la Torre als Rodrigo, Nerea Barros als Rocio, Anna Tomeno als Marina, Paula Palacios als Niña 1, Claudia Ubreva als Niña 2, Lucia Arias als Niña 3, Chelo Castro als Niña 4 en Jesús Castro als Quini.

Spanje, 1980. Twee tienerzussen verdwijnen onder verdachte omstandigheden in een verlaten dorp in de diepe moeraslanden van Zuid Spanje. Twee politieagenten die elkaars tegenpolen zijn vertrekken vanuit Madrid naar de getroffen regio. Wanneer ze op twee lijken stuiten, moeten de agenten hun verschillen opzij zetten om de moordenaar onder ogen te komen die al jaren het dorp in de ban houdt.
Cinéart.nl

Film : La isla mínima (2014)

Film : La isla mínima (2014)

Wat een goede film is dit. Het verhaal is niet echt een fijn verhaal, maar het wordt heel erg indrukkend gebracht. Hele goede acteurs en actrices, hele goede muziek en super gekozen locaties maken dat je eigenlijk vanaf minuut één compleet in het verhaal zit. Daarbij zijn de beelden dusdanig geschoten en bewerkt dat je ook echt het gevoel hebt dat het 1980 is.

Voor liefhebbers van actie, criminaliteit en drama is dit een echte must see.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...