Film : Colette (2018)

Gisteren heb ik de film Colette (2018) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Keira Knightley als Colette, Fiona Shaw als Sido, Dominic West als Willy, Robert Pugh als Jules, Sloan Thompson als Matilde, Arabella Weir als Mme. de Caillavet, Máté Haumann als Count Mufat, Ray Panthaki als Veber, Al Weaver als Schwob, Virág Bárány als Lotte Kinceler, Dickie Beau als Wague, Kylie Watt als Opera Singer, Janine Harouni als Jeanne de Caillavet, Jake Graf als Gaston de Caillavet en Joe Geary als Bailiff.

Colette (Keira Knightley) wordt door haar echtgenoot Willy (Dominic West) gedwongen boeken te schrijven onder zijn naam. Het succes maakt dat ze besluit voor zichzelf op te komen.
FilmTotaal.nl

Film : Colette (2018)

Film : Colette (2018)

Ik vond dit een goede film. Het verhaal is gebaseerd op een waar gebeurde feiten. Het verhaal wordt goed uitgewerkt middels goede acteurs en actrices en goed gekozen locaties. Vanaf het eerste moment zit je meteen in de film. Het enige kleine minpuntje vind ik dat Amerikanen gekozen zijn om Fransen uit te beelden.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...