Film : La Quietud (2018)

Ik heb gisteren met Anton de film La Quietud (2018) gezien. Deze film werd vertoond door Filmhuis Cameo Zoetermeer in het Stadstheater te Zoetermeer. In deze film werden de hoofdrollen gespeeld door Martina Gusman als Mia, Bérénice Bejo als Eugenia, Graciela Borges als Esmeralda, Isidoro Tolcachir als Augusto Montemayor, Alejandro Viola als Fiscal, Joaquín Furriel als Esteban López Falbo en Noemí Sayago als Raquel.

Twee zussen die elkaar al een langere tijd niet gezien hebben, komen weer samen omdat hun vader (Isidoro Tolcachir) in coma ligt. Er blijkt een hechte band tussen Mia (Martina Gusman) en Eugenia (Bérénice Bejo) te zijn, maar deze wordt op de proef gesteld door geheimen uit het verleden. De familie lijkt op een kwalijke manier geld verdiend te hebben tijdens het militaire regime in Argentinië. Deze zwarte bladzijde doorbreekt al snel de stilte op landgoed La Quietud.
FilmTotaal.nl

Film : La Quietud (2018)

Film : La Quietud (2018)

Ik vond dit een hele goede film. Het verhaal is erg goed geschreven en wordt heel erg goed uitgewerkt. Hele mooie locaties, goede muziek en goede acteurs en actrices maken dit een fijne film om te kijken.

Het verhaal lijkt op het eerste gezicht behoorlijk ingewikkeld, maar gedurende de hele film wordt het verhaal steeds duideljker en begrijp je pas goed hoe bepaalde gebeurtenissen in het verleden een behoorlijke impact in het heden kunnen hebben.

Deze film is een mooie aanvulling op de films die ik al gezien in het kader van filmhuis films.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...