Film : Le grand bain (2018)

Gisteren heb ik de film Le grand bain (2018) gezien. Deze film werd vertoond door Filmhuis Cameo Zoetermeer in de kleine zaal van het Stadstheater te Zoetermeer. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Mathieu Amalric als Bertrand, Benoît Poelvoorde als Marcus, Guillaume Canet als Laurent, Jean-Hugues Anglade als Simon, Philippe Katerine als Thierry, Virginie Efira als Delphine en Leïla Bekhti als Amanda.

Bertrand (Mathieu Amalric), Marcus (Benoît Poelvoorde), Simon (Jean-Hugues Anglade), Laurent (Guillaume Canet) en Thierry (Philippe Katerine) trainen onder de autoriteit van Delphine (Virginie Efira) – de voormalige glorie van de zwembaden en Amanda (Leïla Bekhti). Samen zijn ze vrij en behulpzaam naar elkaar toe. Ze proberen door te breken in een discipline die traditioneel aan vrouwen toebehoorde: synchroonzwemmen.
FilmTotaal.nl

Le grand bain (2018)

Le grand bain (2018)

Ik vond dit een goede film. Het verhaal is leuk bedacht en wordt goed uitgewerkt en laat zien dat als je echt wil, je heel veel kan bereiken. Het is niet gegarandeerd dat je dan ook grote naamsbekendheid krijgt, maar je hebt dan wel bereikt wat je wilde bereiken en voor jezelf laten zien dat je het kan. Een geef nooit op verhaal met een goede afloop.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...