Film : In the Heart of the Sea (2015)

Ik heb gisteren de film In the Heart of the Sea (2015) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Chris Hemsworth als Owen Chase, Benjamin Walker als George Pollard, Cillian Murphy als Matthew Joy, Brendan Gleeson als Tom Nickerson, Ben Whishaw als Herman Melville, Michelle Fairley als Mrs. Nickerson, Tom Holland als Thomas Nickerson, Paul Anderson als Caleb Chappel, Frank Dillane als Henry Coffin, Joseph Mawle als Benjamin Lawrence, Edward Ashley als Barzillai Ray, Sam Keeley als Ramsdell, Osy Ikhile als Richard Peterson,
Gary Beadle als William Bond en Jamie Sives als Cole.

Heart of the Sea speelt zich in de winter van 1820 af op het walvisjagende schip Essex. Dat wordt aangevallen door een gigantische walvis, die uit lijkt te zijn op wraak. De nasleep van deze aanval daagt de overlevende bemanning uit een manier te zoeken om weer veilig aan land te komen.
FilmTotaal.nl

Film : In the Heart of the Sea (2015)

Film : In the Heart of the Sea (2015)

Ik vind dit een goede film. Qua sfeer en setting heeft deze veel weg van Master and Commander: The Far Side of the World. Mooie, oude, houten schepen en zo af en toe hele vage beelden. Geweldig. Het verhaal is gebaseerd op het boek Moby-Dick en dat maakt dat de film lekker wegkijkt. Geen moment wordt het saai, je blijf geboeid.

Chris Hemsworth heb ik ook nog gezien in de films Star Trek (2009), The Avengers (2012) en Rush (2013).

Cillian Murphy heb ik ook nog gezien in de films Batman Begins (2005), Sunshine (2007), Inception (2010) en Transcendence (2014).

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...