Film : Contagion (2011)

Ik heb gisteren de film Contagion (2011) gezien. In deze film werden de hoofdrollen gespeeld door Gwyneth Paltrow als Beth Emhoff, Tien You Chui als Li Fai, Josie Ho als Li Fai’s Sister, Daria Strokous als Irina, Matt Damon als Mitch Emhoff, Griffin Kane als Clark Morrow, Yoshiaki Kobayashi als Japanese Bus Man, Laurence Fishburne als Dr. Ellis Cheever, John Hawkes als Roger, Jude Law als Alan Krumwiede, Monique Gabriele Curnen als Lorraine Vasquez, Teri McEvoy als School Nurse, Sue Redman als ER Nurse #1, Teri Campbell als ER Nurse #2 en Stef Tovar als Dr. Arrington.

In deze thriller van Steven Soderbergh breekt er razendsnel een virus uit. Het gevolg is dat er wereldwijd een enorme chaos ontstaat waar mensen zich geen enkele raad mee weten.
FilmTotaal.nl

Film : Contagion (2011)

Film : Contagion (2011)

Ik vind dit een aardige film. Het verhaal is wel aardig bedacht en wordt wel aardig uitgevoerd, maar de echte spanning blijft weg. De verschillende acteurs en actrices doen wel hun best, maar het wil gewoon niet lukken. Ook niet handig dat aan het einde van de film een tweede golf uitbreekt, maar dan op beesten, zodat je je als kijker afvraagt wat er dan weer gaat gebeuren. En ook de grote pijn die je verwacht als er meer dan 20 miljoen mensen wereldwijd overlijden wordt niet in beeld gebracht. Jammer, want het idee had zo veel beter uitgevoerd kunnen worden.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...