Film : The Day Will Come (2016)

Net heb ik de film The Day Will Come (2016) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Lars Mikkelsen als Forstander Frederik Heck, Sofie Gråbøl als Lærer Lilian, Harald Kaiser Hermann als Elmer, Albert Rubeck Lindhardt als Erik, Laurids Skovgaard Andersen als Tøger, Lars Ranthe als Overlærer Toft Lassen, Søren Sætter-Lassen als Lærer Aksel, David Dencik als Inspektør Hartmann, Sonja Richter als Moren, Solbjørg Højfeldt als Fru Oskarson, Claus Maack Bahnsen als Lærer, Martin Hempel Barkholt als Blond Bølle, Oskar Kirk Damsgaard als Topper, Paw Henriksen als Onkel en sFrede Frimand als Tredje Bølle.

Een film over een weeshuis waar geweld en vernedering onderdeel uitmaken van het dagelijks leven. Gebaseerd op echte verhalen waarin jongetjes het slachtoffer waren van geweld, seksueel misbruik en medische experimenten.
FilmTotaal.nl

Film : The Day Will Come (2016)

Film : The Day Will Come (2016)

Zo …

Van deze film was ik even heel erg stil …

De film is gebaseerd op waarde gebeurde verhalen en dat merk je … De film grijpt je meteen bij de strot om niet meer los te laten tot de laatste scene gespeeld is. En hierbij maakt het echt niet dat de film in het Deens is. Wat wordt het verhaal goed verteld door de vier hoofdrolspelers, de directeur, de lerares en de broers. Zo af en toe had ik echt met de jongens te doen. De perfect gekozen locaties en zeer goede muziek maken deze film echt af.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...