Film : Hugo (2011)

Gisteravond heb ik samen met Danielle de film Hugo (2011) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Ben Kingsley als Georges Méliès, Sacha Baron Cohen als Station Inspector, Asa Butterfield als Hugo Cabret, Chloë Grace Moretz als Isabelle, Ray Winstone als Uncle Claude, Emily Mortimer als Lisette, Christopher Lee als Monsieur Labisse, Helen McCrory als Mama Jeanne, Michael Stuhlbarg als Rene Tabbard, Frances de la Tour als Madame Emilie, Richard Griffiths als Monsieur Frick, Jude Law als Hugo’s Father, Kevin Eldon als Policeman, Gulliver McGrath als Young Tabard en Shaun Aylward als Street Kid.

Hugo vertelt het verhaal van het weesjongetje Hugo Cabret (Asa Butterfield) dat stiekem in een treinstation in Parijs woont. Hij ontdekt dat er een mysterieus verband bestaat tussen het overlijden van zijn vader (Jude Law), zijn humeurige buurman Georges Méliès (Ben Kingsley), de eigenaar van de speelgoedwinkel en een hartvormig slot waarvoor geen sleutel lijkt te bestaan. Samen met het excentrieke meisje Isabelle (Chloë Grace Moretz) probeert hij het geheimzinnige raadsel op te lossen.
FilmTotaal.nl

Hugo (2011)

Hugo (2011)

Ik vond deze film heel erg goed. Het verhaal is erg goed bedacht en wordt heel erg goed uitgewerkt. Hele goede special effects, hele goede muziek, goed gekozen locaties en hele goede acteurs en actrices. Een beetje jammer was wel dat de film in Frankrijk speelt en dat er ook Franse boeken gelezen worden, maar dat in de hele film geen woord Frans te horen is.

Asa Butterfield had ik al eerder gezien in de films The Boy in the Striped Pajamas en Ender’s Game en Chloë Grace Moretz had ik al eerder gezien in de films Kick-Ass, Dark Shadows, Kick-Ass 2, If I Stay en The 5th Wave.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...