Film : No Time To Die (2021)

Gisteravond hebben Danielle en ik de film No Time To Die (2021) gezien. Deze film hebben wij bekeken via Prime Video. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Daniel Craig als James Bond, Léa Seydoux als Madeleine, Rami Malek als Lyutsifer Safin, Lashana Lynch als Nomi, Ralph Fiennes als M, Ben Whishaw als Q, Naomie Harris als Moneypenny, Rory Kinnear als Tanner, Jeffrey Wright als Felix Leiter, Billy Magnussen als Logan Ash, Christopher Waltz als Blofeld, David Dencik als Valdo Obruchev, Ana de Armas als Paloma, Dali Benssalah als Primo (Cyclops) en Lisa-Dorah Sonnet als Mathilde.

In de 25e James Bond-film ‘No Time to Die’ heeft James Bond (Daniel Craig) zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA agent Felix Leiter (Jeffrey Wright) hem vraagt om een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden. Deze missie blijkt verraderlijker dan gedacht en brengt Bond op het spoor van een mysterieuze schurk die gewapend is met levensgevaarlijke nieuwe technologie.
FilmTotaal.nl

Film : No Time To Die (2021)

Film : No Time To Die (2021)

Het is op zich wel raar dat ik pas over de 25e James Bond-film een blogje schrijf, terwijl ik toch wel meer films gekeken heb. Deze film is gewoon echt een hele goede James Bond-film. Het verhaal is erg goed bedacht en wordt zeer goed uitgewerkt middels de overbekende goed gekozen locaties, hele goede special effects, hele goede muziek en hele goede acteurs en actrices. Het was gewoon weer een genot om deze film te kijken.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...