Film : Pacific Rim (2013)

Gisteren heb ik de film Pacific Rim (2013) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Charlie Hunnam als Raleigh Becket, Diego Klattenhoff als Yancy Becket, Idris Elba als Stacker Pentecost, Rinko Kikuchi als Mako Mori, Charlie Day als Dr. Newton Geiszler, Burn Gorman als Gottlieb, Max Martini als Herc Hansen, Robert Kazinsky als Chuck Hansen, Clifton Collins Jr. als Ops Tendo Choi, Ron Perlman als Hannibal Chau, Brad William Henke als Construction Foreman, Larry Joe Campbell als Construction Worker, Mana Ashida als , Santiago Segura als Wizened Man en Joe Pingue als Captain Merrit.

In ‘Pacific Rim’ spelen zogenaamde ‘Jaegers’ de hoofdrol. Dat zijn gigantische robots die het op moeten nemen tegen gevaarlijke zeemonsters, de Kaiju genaamd. Helaas voor de mensheid van de toekomst bleken de Jaegers niet in staat de Kaiju te verslaan. Alles lijkt verloren, tot een oud-piloot (Raleigh Becket, gespeeld door Charlie Hunnam) en een student zonder ervaring (Mako Mori gespeeld door Rinko Kikuchi) een oude Jaeger vinden en leren gebruiken. Zij vormen de laatste hoop voor de mensheid.
FilmTotaal.nl

Pacific Rim (2013)

Pacific Rim (2013)

Eigenlijk wordt het totale verhaal in twee verhaallijnen verteld. De eerste verhaallijn is de invasie van de Kaiju zeemonsters en de gevechten daartegen door de zogenaamde ‘Jaegers’. Dit is goed uitgewerkt met goed passende muziek, hele gafe special effects, goede acteurs en actrices. De tweede verhaallijn is het onderzoek naar hoe de Kaiju zeemonsters verslagen kunnen worden. Dit valt erg tegen doordat de uitwerking met de twee dokters erg komisch overkomt in een voor de rest erg serieuze film.

Maar al met al is dit wel een film die ik toch niet gemist zou willen hebben.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...