Film : Prometheus (2012)

Vandaag heb ik de film Prometheus (2012) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Noomi Rapace als Elizabeth Shaw, Michael Fassbender als David, Charlize Theron als Meredith Vickers, Idris Elba als Janek, Guy Pearce als Peter Weyland, Logan Marshall-Green als Charlie Holloway, Sean Harris als Fifield, Rafe Spall als Millburn, Emun Elliott als Chance, Benedict Wong als Ravel, Kate Dickie als Ford, Branwell Donaghey als Mercenary 1, Vladimir ‘Furdo’ Furdik als Mercenary 2, C.C. Smiff als Mercenary 3 en Shane Steyn als Mercenary 4.

Prometheus volgt een team archeologen die op Aarde aanwijzingen vinden voor de oorsprong van de mens. Die tekens wijzen naar de duistere uithoeken van het universum, waar ze een angstaanjagende strijd aan moeten gaan om de mensheid te redden.
FilmTotaal.nl

Film : Prometheus (2012)

Film : Prometheus (2012)

Het verhaal is erg goed bedacht en wordt zeer goed uitgewerkt. Hele gave special effects, perfecte locaties en hele goede muziek maken dit echt een hele goede film. Ook de verschillende acteurs en actrices zijn erg goed.

Nu heb ik weer een film in de Alien franchise gezien. Nu moet ik alleen nog Aliens (1986) en Alien 3 (1992) zien.


Noomi Rapace heb ik ook gezien in haar rol als Lisbeth Salander in Millenium : Mannen Die Vrouwen Haten (2009), Millenium : De Vrouw Die Met Vuur Speelde (2009) en Millenium : Gerechtigheid (2009).


Overzicht van Alien en Predator films
Alien

Predator

Alien tegen Predator

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...