Film : X-Men Origins – Wolverine (2009)

Afgelopen Maandag heb ik de film X-Men Origins – Wolverine (2009) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Hugh Jackman als Logan / Wolverine, Liv Schreiber als Victor Creed, Danny Huston als tryker, Will.i.am als John Wraith, Lynn Collins als Kayla Silverfox, Kevin Durand als Fred Dukes, Dominic Monaghan als Chris Bradley / Bolt, Taylor Kitsch als Remy LeBeau, Daniel Henney als Agent Zero, Ryan Reynolds als Wade Wilson, Tim Pocock als Scott Summers, Julia Blake als Heather Hudson, Max Cullen als Travis Hudson, Troye Sivan als James en Michael-James Olson als Young Victor.

Film over het verleden van de X-man Wolverine (Hugh Jackman), waarin hij verschillende personages uit de comics tegenkomt, opgeleid wordt als supersoldaat in het weapon X programma en een confrontatie heeft met Victor Creed (Liv Schreiber) alias Sabretooth.
FilmTotaal.nl

Film : X-Men Origins - Wolverine (2009)

Film : X-Men Origins – Wolverine (2009)

Na het zien van de series Agents of S.H.I.E.L.D. en Agent Carter en de films Captain America – The Winter Soldier en Guardians of the Galaxy vond ik wel dat ik de film X-Men Origins – Wolverine wilde zien.

Ik ben blij dat ik het gedaan heb.

Ik vind X-Men Origins – Wolverine een hele goede film. Gave special effects, goede muziek, fraaie locaties en goede, gemotiveerde, acteurs en actrices zorgen er voor dat dit een waar genoegen is om naar te kijken. Vooral ook omdat je goed ziet hoe Wolverine geworden is zoals hij is.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...