Film : Rebecca (2020)

Gisteren heb ik samen met Danielle de film Rebecca (2020) gezien. Deze film hebben wij bekeken bij Netflix. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Lily James als Mrs. de Winter, Jacques Bouanich als Taxi Driver, Marie Collins als Guest with Dog, Ann Dowd als Mrs. Van Hopper, Kristin Scott Thomas als Mrs. Danvers, Armie Hammer als Maxim de Winter, Jean Dell als Restaurant Maitre D’, Sophie Payan als Restaurant Guest, Pippa Winslow als Mrs. Jean Cabot, Lucy Russell als Mrs. Clementine Whitney, Bruno Paviot als Terrace Maitre D’, Stefo Linard als Terrace Waiter, Tom Hudson als Hotel Bellhop, Jeff Rawle als Frith en Ashleigh Reynolds als Robert.

De kersverse echtgenote (Lily James) van een rijke weduwnaar (Armie Hammer) komt erachter dat de aanwezigheid van zijn overleden vrouw Rebecca nog steeds van invloed is op haar man en diens personeel.
FilmTotaal.nl

Film : Rebecca (2020)

Film : Rebecca (2020)

Ik vond dit een goede film. Het verhaal is goed bedacht en wordt goed uitgewerkt. De combinatie van drama, mysterie, romantiek en thriller is ook mooi uitgewerkt. Goed gekozen locaties, goede muziek en goede acteurs en actrices maken deze film geweldig om te zien.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...