Film : Shooter (2007)

Vandaag heb ik de film Shooter (2007) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Mark Wahlberg als Bob Lee Swagger, Michael Peña als Nick Memphis, Danny Glover als Colonel Isaac Johnson, Kate Mara als Sarah Fenn, Elias Koteas als Jack Payne, Rhona Mitra als Alourdes Galindo, Jonathan Walker als Louis Dobbler, Louis Ferreira als Howard Purnell, Tate Donovan als Russ Turner, Rade Serbedzija als Michael Sandor, A.C. Peterson als Officer Stanley Timmons, Ned Beatty als Senator Charles F. Meachum, Lane Garrison als Donnie Fenn, Zak Santiago als Senior Agent en Michael-Ann Connor als Junior Agent.

Voormalig huurmoordenaar Bob Lee Swagger (Mark Wahlberg) leidt een teruggetrokken leven, maar komt weer in actie als hij gevraagd wordt een complot om de Amerikaanse president te vermoorden te helpen opsporen. Hij blijkt er te worden ingeluisd en krijgt de schuld van de moordpoging. Hij slaat op de vlucht om de ware moordenaar te vinden …
FilmTotaal.nl

Film : Shooter (2007)

Film : Shooter (2007)

Ik vind dit een goede film. Een goed verhaal dat zeer goed vertelt wordt. Je gaat op een gegeven moment echt meeleven met de hoofdpersoon. Mooie locaties in de bergen, maar ook in de stad, maken dit een hele fraaie film.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...