Film : Source Code (2011)

Gisteren heb ik de film Source Code (2011) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Jake Gyllenhaal als Colter Stevens, Michelle Monaghan als Christina Warren, Vera Farmiga als Colleen Goodwin, Jeffrey Wright als Dr. Rutledge, Michael Arden als Derek Frost, Cas Anvar als Hazmi, Russell Peters als Max Denoff, Brent Skagford als George Troxel, Craig Thomas als Gold Watch Executive, Gordon Masten als Conductor , Susan Bain als Nurse, Paula Jean Hixson als Coffee Mug Lady, Lincoln Ward als Minister Sudoku, Kyle Gatehouse als College Student en Albert Kwan als Soda Can Guy.

De film volgt de soldaar Colter Stevens (Jake Gyllenhaal), die wakker wordt in het lichaam van een onbekende man. Al snel ontdekt hij dat hij deel is van een missie om de man te vinden die verantwoordelijk is voor een aanslag op een trein. Steeds opnieuw beleeft hij de laatste acht minuten van het leven van de onbekende man en probeert er gedurende die paar minuten achter te komen wie verantwoordelijk is voor de aanslag om hem uiteindelijk tegen te kunnen houden.
FilmTotaal.nl

Film : Source Code (2011)

Film : Source Code (2011)

Ik vind een hele goede film omdat het verhaal al zeer goed bedacht is, maar ook heel erg goed uitgewerkt wordt. Nergens is de film over de top, maar blijft de film gewoon echt boeien.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...