Film : Stand Up Guys (2012)

Ik heb gisteren de film Stand Up Guys (2012) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Al Pacino als Val, Christopher Walken als Doc, Alan Arkin als Hirsch, Julianna Margulies als Nina Hirsch, Mark Margolis als Claphands, Lucy Punch als Wendy, Addison Timlin als Alex, Vanessa Ferlito als Sylvia, Katheryn Winnick als Oxana, Bill Burr als Larry, Craig Sheffer als Jargoniew #1, Yorgo Constantine als Paul, Weronika Rosati als Irena, Keone Young als Song en Courtney Galiano als Lisa.

In de actiekomedie ‘Stand Up Guys’ zien we de veteranen Al Pacino (Val), Christopher Walken (Doc) en Alan Arkin (Hirsch) als bejaarde criminelen die zijn ingehuurd om een goede vriend te doden. Tijdens hun laatste klus belanden ze echter in de meest vreemde situaties en worden ze geconfronteerd met de vele keuzes die ze in hun leven als misdadigers hebben gemaakt.
FilmTotaal.nl

Film : Stand Up Guys (2012)

Film : Stand Up Guys (2012)

Ik vind dit een hele goede film. Het verhaal is erg goed bedacht en wordt zeer goed verteld. De actie is erg hard, maar doordat de meeste actie direct gevolgd wordt door extreem grappige scene’s, heb je niet het idee dat je naar een keiharde actie film zit te kijken.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...