Film : Supereroi (2021)

Gisteren heb ik de film Supereroi (2021) gezien. Deze film werd vertoond door Filmhuis Cameo Zoetermeer in de kleine zaal van het Stadstheater te Zoetermeer. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Alessandro Borghi als Marco, Jasmine Trinca als Anna, Vinicio Marchioni als Vittorio, Greta Scarano als Pilar, Angelica Leo als Sofia, Linda Caridi als Tullia, Gwendolyn Gourvenec als Laurene, Elena Sofia Ricci als Elena, Beppe Severgnini als Editore, Flavia Parenti als Gigi, Giacomo Mattia als Ugo, Ermanno Casari als Prof. Fioroni, Gianluca Gobbi als Infermiere Sala Chemio, Maria Rita Pantaleoni als Commessa Cappelli en Federica Fracassi als Dottoressa Anna.

Anna (Jasmine Trinca) en Marco (Alessandro Borghi) zijn tegenpolen. Zij is een impulsieve cartoonist; hij is een natuurkundeprofessor die ervan overtuigd is dat alles een verklaring heeft. In hun relatie wisselen tederheid en gevechten, leugens en affectie en geheimen en bedrog elkaar af. Je hebt superkrachten nodig om je hele leven van elkaar te kunnen houden, dat weten Anna en Marco maar al te goed.
FilmTotaal.nl

Film : Supereroi (2021)

Film : Supereroi (2021)

Ik vond dit een hele mooie film. De film laat goed zien dat een relatie krijgen relatief makkelijk is, maar dat een relatie houden echt niet makkelijk, maar zelfs moeilijk is. Het bijzondere van deze film is dat de gebeurtenissen niet op tijdsvolgorde vertoond worden, maar dat er kris kras door een periode van twintig jaar gegaan wordt. Dat is ontzettend goed gedaan. Het wordt ook zeker heel erg mooi als de jonge versies van het stel op een gegeven moment op een fraaie locatie de oude versies van het stel voorbij lopen.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...