(TV) Serie : Star Trek – Enterprise

Gisteren heb ik een aflevering gezien van de serie Star Trek – Enterprise. Deze serie is in Nederland te bekijken bij Netflix. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Scott Bakula als Captain Jonathan Archer, John Billingsley als Dr. Phlox, Jolene Blalock als Sub-Commander T’Pol, Lt. Malcolm Reed als , Anthony Montgomery als Ensign Travis Mayweather, Linda Park als Ensign Hoshi Sato en Connor Trinneer als Commander Charles ‘Trip’ Tucker III.

Kapitein Jonathan Archer (Scott Bakula) en zijn bemanning verkennen de ruimte en ontdekken innovatieve technologieën als ze nieuwe buitenaardse soorten tegenkomen in deze prequel van Star Trek.

(TV) Serie : Star Trek - Enterprise

(TV) Serie : Star Trek – Enterprise

Ik houd van Science Fiction en dan met name Science Fiction in de ruimte. Zo heb ik al de volgende series gezien die in de ruimte spelen en Science Fiction zijn : The Expanse, Battlestar Galactica TV Mini Series, Star Trek, Star Trek – The Next Generation, Star Trek – Deep Space Nine en Star Trek – Picard. En daarom was het voor mij ook duidelijk dat ik verder zou gaan met Star Trek – Enterprise.

Ik ben blij dat ik Star Trek – Enterprise ben gaan kijken, want deze serie speelt qua tijdslijnen nog voor Star Trek en dat is leuk, maar het is heel erg goed uitgewerkt. Hele goede special effects, hele goede muziek en hele goede acteurs en actrices maken dit een hele mooie serie om naar te kijken.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...