Film : La vie d’Adèle (2013)

Gisteren heb ik de film La vie d’Adèle (2013) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Adèle Exarchopoulos als Adèle, Léa Seydoux als Emma, Salim Kechiouche als Samir, Aurélien Recoing als Père Adèle, Catherine Salée als Mère Adèle, Benjamin Siksou als Antoine, Mona Walravens als Lise, Alma Jodorowsky als Béatrice, Jérémie Laheurte als Thomas, Anne Loiret als Mère Emma, Benoît Pilot als Beau Père Emma, Sandor Funtek als Valentin, Fanny Maurin als Amélie, Maelys Cabezon als Laetitia en Samir Bella als Samir.

De 15-jarige Adèle (Adèle Exarchopoulos) droomt van de liefde. Wanneer ze de geheimzinnige, blauwharige Emma (Léa Seydoux) ontmoet, neemt haar leven een andere wending. Door Emma leert ze zichzelf beter kennen en zo ontdekt ze langzamerhand dat ze op meisjes valt.
FilmTotaal.nl

Film : La vie d'Adèle (2013)

Film : La vie d’Adèle (2013)

Ik vind dit een hele goede film. Het verhaal is zeer goed bedacht en wordt zeer sterk gebracht. Gebruik makend van heel goed gekozen locaties, hele goede acteurs en actrices en goede muziek is dit een film die het verhaal zeer goed brengt.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...