Film: The Legend of Tarzan (3D) (2016)

Afgelopen Vrijdag heb ik met Danielle de film Film: The Legend of Tarzan (3D) (2016) gezien in de Utopolis bioscoop te Zoetermeer. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Alexander Skarsgård als John Clayton/Tarzan, Rory J. Saper als Young Tarzan (18 Years), Christian Stevens als Young Tarzan (5 Years), Christoph Waltz als Leon Rom, Samuel L. Jackson als George Washington Williams, Margot Robbie als Jane Clayton, Sidney Ralitsoele als Wasimbu, Osy Ikhile als Kwete, Mens Sana-Tamakloe als Kolo, Anthony Acheampong als Kanam, Edward Apeagyei als Kimanga, Ashley Byam als Kasai, Casper Crump als Major Kerckhover, Adam Ganne als German Force Publique en Aleksander Mikic als Muscular Force Publique.

Het is al jaren geleden dat een man die ooit bekend stond als Tarzan (Alexander Skarsgård) de jungles van Afrika achterliet, om samen met zijn geliefde echtgenote Jane (Margot Robbie) een leven als John Clayton III (Alexander Skarsgård), Lord Greystoke, te beginnen. Nu wordt hij uitgenodigd om terug te keren naar Congo en daar te dienen als ambassadeur van het parlement. Wat hij echter niet weet, is dat hij een pion is in een dodelijke samenkomst van hebzucht en wraak, in een plan van de Belgische kapitein Leon Rom (Christoph Waltz). Maar zij die achter dat moorddadige plan zitten, hebben geen idee wat ze met hun acties zullen ontketenen.
FilmTotaal.nl

The Legend of Tarzan (3D) (2016)

The Legend of Tarzan (3D) (2016)

Ik vind dit een aardige film. Het verhaal is gedeeltelijk bekend en gedeeltelijk nieuw en dat maakt dit dan toch wel een goede film. Zeker met de flashbacks naar het verleden is dit een film die toch wel lekker wegkijkt. Daarnaast is ook nog gebruik gemaakt van goede special effects, hele goede locaties en goede muziek. Zowieso was het weer leuk om in een bioscoop een film te kijken vanwege het grote scherm en het mooie surround geluid.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...